Uw gastvrouw bij RéChaRè       

Ik heet Beppie van Dorresteijn en ben op 23 maart 1953 in Soest geboren.

Het eerste gedeelte van mijn werkzame leven heb ik mijn creatieve en zorgende kant in het zakenleven vorm gegeven. Rond mijn 40e levensjaar nam ik daar afscheid van en vond mijn weg in creativiteit met allerlei materialen.De combinatie met B&B maakt dat ik thuis creatief bezig kan zijn, en vanuit mijn interesses en hobby een mooie invulling kan geven aan dat wat ik het liefste doe.

In 1995 ben ik gestart met een cursus op het terrein van de chakra's. De zeven chakra's spelen een belangrijke rol in het welzijn van lichaam en geest. Mijn enthousiasme was gewekt. Ik wilde er alles over weten en zo kwam het dat ik de cursus chakra's tekenen ben gaan doen. Met een cursus intuitief tekenen en mandala tekenen als vervolg. In Atelier Creatief op deze site kunt u een aantal van mijn werken zien.

Daarna heb ik de studie Psychologie van Jung opgepakt. Mijn 1 jarige opleiding kunstzinnig genezend tekenen in de Kolam te Zutphen heb ik
in 2011 afgerond
De cursus numerologie met tekeningen bij de getallen in 2011 gedaan. Herkenning, erkenning van waarmee ik echt bezig wil zijn, geeft rust.
Dat maakt dat ik veel van de opgedane kennis wil delen.
Zowel  met volwassenen als kinderen.

Ik werk in Lunteren in mijn plezierige Bed & Breakfast. In de praktijk is de bijzondere combinatie van bed & breakfast en creativiteit verrassend.

Neem gerust contact met mij op om van gedachten te wisselen.

Om tijdens uw reis lekker te kunnen slapen en ontbijten, of voor creativiteit met  combinatie arrangement.

U bent van harte welkom!

 

   
 
© 2023 www.rechare.nl    Disclaimer    Powered by OSinIT!